Werkwijze

Wanneer u contact met mij heeft opgenomen voor een fotoreportage (via marizfotografie@hotmail.com) plannen we een afspraak in onder voorbehoud van het weer. Mocht blijken dat er voor die dag alleen maar regen wordt opgegeven dan plannen we een nieuwe afspraak.

Om geen tijd verloren te laten gaan wil ik u vragen ervoor te zorgen dat het paard al helemaal gepoetst klaar staat op de afgesproken tijd. Voor een fotoreportage plan ik minimaal 1,5 uur in, ik neem alle tijd zodat we de mooiste foto's kunnen maken!

Mijn ervaring is dat je met 2 personen eigenlijk handen tekort komt, een derde persoon die aanwezig kan zijn is daarom aan te raden.

Binnen 2 weken ontvangt u van mij een link naar de nabestelpagina, hier kunt u de foto's bekijken en eventueel bestellen. De foto's op de nabestelpagina zullen zijn voorzien van een watermerk en zijn geschikt voor internet publicaties.