De fotograaf

Wie zit er achter Marizfotografie.nl

Ten eerste: Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn site.

Ik ben Mariska van Zijderveld, geboren in 1986 in Dordrecht. Ik ben altijd veel in de weer geweest met fotograferen en in 2010 heb ik mijn eerste spiegelreflex gekocht. Nadat ik deze helemaal had versleten heb ik in 2016 mijn nieuwe camera gekocht de Canon 80D. 

Naast het fotograferen heb ik nog een grote liefde: Paarden!!! Dit combineert natuurlijk uitstekend met het fotograferen.  Ik heb ook al flink wat jaar mijn eigen paard: Dior D'elzen die regelmatig functioneert als oefenmodel.  

Sinds de aankoop van mijn eerste spiegelreflex is het balletje goed gaan rollen. Na eerst de paarden van vriendinnen op de foto te hebben gezet kreeg ik steeds meer aanvragen van mensen om foto's te maken zowel van paarden als honden kinderen en inmiddels heb ik ook mijn eerste bruiloft gefotografeerd! Langzaam maar zeker breidt mijn klantenkring zich steeds meer uit en dit wil ik zeker zo voortzetten!

Naast paarden vind ik het ook leuk om andere dieren op de foto te zetten, dus als u interesse heeft in bijvoorbeeld een reportage van bijvoorbeeld uw hond neemt u dan gerust contact met mij op via marizfotografie@hotmail.com

Groetjes Mariska