l
 
 

Tarieven en werkwijze


Pakket 1 

10 foto's naar keuze met en zonder logo

€65,00

Pakket 2 

15 foto's naar keuze met en zonder logo

€ 85,00

Pakket 3 

20 foto's naar keuze met en zonder logo

€ 100,00


Prijzen zijn excl reiskosten a € 0,20 cent vanaf postcode 3313 XH  

Prijzen voor een fotoshoot met 1 paard, heb je meerdere paarden die je op de foto wil zetten?  Neem dan gerust contact op!

Allereerst: super leuk dat jij een fotoshoot met mij wil doen!  Ik heb er nu al zin in!  Nadat je contact hebt opgenomen zullen we een datum plannen onder voorbehoud van het weer.  Mocht het weer niet mee willen werken op de dag van de fotoshoot dan zullen we een nieuwe datum inplannen. 

Voor de shoot is geen tijdslimiet, op deze manier kunnen we uitgebreid de tijd  nemen voor de mooiste foto's. Wil je verschillende soorten foto's bijvoorbeeld  portret en actiefoto's?  Dan is dit geen enkel probleem, harstikke leuk juist!   

Tip: zorg voor een extra handje die kan helpen tijdens de shoot.  Mocht je paard snel zijn interesse verliezen dan is het altijd handig om iemand te hebben die gekke capriolen uit kan halen zodat hij mooi alert blijft kijken.

Uiterlijk de dag na de shoot ontvang je van mij de eerste bewerkte foto als voorproefje.  Binnen een week ontvang je van mij een link naar je persoonlijke fotogalerij waar jij de foto's uit mag zoeken die ik voor je mag gaan bewerken. Na het uitkiezen van je foto's ontvang je van mij een betaal verzoek, na betaling zal ik aan de slag gaan met je gekozen foto's.  3 weken na betaling zal je de bewerkte foto's zowel met als zonder logo per mail ontvangen. 

Kan je niet kiezen dan kan je altijd nog foto's bijbestellen voor €5 euro per stuk.

Lees voor het boeken van een fotoshoot ook nog even mijn  Algemene voorwaarden door.

Heb je na deze informatie nog vragen, aarzel niet en neem contact op via marizfotografie@hotmail.com. 


© Marizfotografie

Algemene voorwaarden & Privacy policy